Toimitusosoite
Finland
Finland

Wij leveren Nicopods in Nederland

Snelle verzending van Zweden naar Nederland. White Pouches verwelkomt alle Nicopods liefhebbers uit Nederland om hier te winkelen. Als klant profiteert u van deze voordelen.


GRATIS verzending voor bestellingen van meer dan 99 euro (24-48 uur)
Expresverzending voor 9,99 euro (24-48 uur)
GRATIS expresverzending voor bestellingen van meer dan 149 euro (24-48 uur)
Uitgebreide assortimenten
Geweldig getrouwheidsprogramma
Veilige en betrouwbare betalingen **

Wie zijn White Pouches?

Het bedrijf is gevestigd in Zweden en heeft meer dan 3 jaar ervaring in de sector. White Pouches streven ernaar klanten over de hele wereld van dienst te zijn. Onze voornaamste troeven zijn onze ruime selectie aan verse kwaliteitsproducten. Al onze producten worden verzonden met onze supersnelle leveringsdienst in samenwerking met DHL over heel deze mooie planeet.

Uitgebreide assortimenten van de beste Nicopods

Bij White Pouches zijn de producten altijd vers en we werken er hard aan om uw favorieten altijd op voorraad te hebben. Dit zorgt ervoor dat u kunt kopen wat u wilt, wanneer u het wilt. Wij zijn er trots op dat wij een uitgebreid assortiment van producten van de hoogste kwaliteit op de markt hebben. De merken die wij aanbieden zijn zorgvuldig getest en geselecteerd door ons team om een hoge klanttevredenheid te garanderen. Om pro-actief en relevant te zijn voor onze klanten scannen we voortdurend de markt voor nieuwe en geweldige producten, dit alles om ervoor te zorgen dat we een eersteklas assortiment van Nicopods in de winkel hebben.

Nicopods

Als u winkelt, moet u beloond worden!

Bij het winkelen bij White Pouches wordt u automatisch ingeschreven in ons getrouwheidsprogramma. Meld u gewoon hieronder aan, het is gratis. Ons getrouwheidsprogramma heet “Pillow Fighters”. Er zijn vele niveaus te bereiken. Misschien kunt u een “Pillow Ninja” worden of zelfs het hoogste niveau in het programma “Pillow Master” bereiken. Naarmate u vordert in het getrouwheidsprogramma ontvangt u cadeaus en kortingen. Wordt vandaag nog een “Pillow Fighter” :)

Vragen, maak u geen zorgen we zijn er altijd om te helpen

Onze interne klantendienst is goed opgeleid in zowel logistiek als onze producten. Zij zijn er om u te helpen om de beste klantervaring te krijgen. U hebt zowel de mogelijkheid voor live chat of e-mail, [email protected]. We spreken Engels en Zweeds!

Algemene voorwaarden | Beleid & Cookies | Over ons | Contact | FAQ

Fast & Secure Delivery
Nice Prices
Freshness Guaranteed

Veilig winkelen bij White Pouches Nederland

In de meer dan 3 jaar dat we de wereld voorzien van Nicopods, hebben we altijd prioriteit gegeven aan veiligheid met betrekking tot gegevensverwerking en online betalingstransacties. Het doel is dat onze klanten zich altijd op hun gemak voelen bij het doen van online aankopen. Als u een aankoop doet bij ons, White Pouches, garanderen wij u dat wij u een uiterst moderne betaaloplossing bieden.