Skicka till
Sweden
Sweden
Beställ Mån-Fre före 14CET: Skickar idag!!
De invloed van snus op je tanden

Snus zonder tabak

Misschien heb je wel eens van de normale snus tabak gehoord, je bent hier nu eenmaal niet voor niets op de site terecht gekomen.


Snus is een soort tabak die je niet rookt maar die je in je mond stopt, dit zorgt voor de afgifte van nicotine. Nu is er iets nieuws op de markt gekomen, dit is snus zonder tabak.


Wat is snus zonder tabak en bestaat er ook een snus zonder tabak én nicotine? Om hier achter te komen raden wij je aan om snel door te lezen, we laten het je in dit artikel namelijk allemaal zien.

Nyheter - Senast inkomna sorter av nikotinpåsar

De normale Zweedse Snus

Snus is een vorm van rookloze tabak die het meest populair is in Scandinavië. Het is een variant van droge snuiftabak, dit product wordt al voor een langere tijd onder de bovenlip geplaatst.


De verkoop van snus is illegaal in de Europese Unie, met uitzondering van Zweden. Hier is het in de 18e eeuw ontstaan.


Echter wordt het ook geproduceerd in de VS, waar de productienormen doorgaans lager zijn dan in Zweden en waar aanzienlijke hoeveelheden zoetstoffen worden gebruikt.


Deze snus kun je dus in ons land helaas nog niet kopen, dit komt met name door het feit dat de snus onder de tabakswet valt. Echter is er zoals we al even hebben vermeld een alternatief, dit is de snus zonder de tabak.

Wat is snus zonder tabak - de verschillende soorten snus

Als het aankomt op het gebruik van snus zijn er verschillende soorten waar uit gekozen kan worden. De belangrijkste soorten zijn de snus zonder tabak en de snus zonder tabak én nicotine.


We hebben het voor jou wat makkelijker gemaakt door deze twee even op een rijtje te zetten:


Tabak vrij snus
Een snus zonder tabak is in principe precies wat de naam suggereert, een product dat geen enkel deel van de tabaksplant bevat.


Er zijn 2 soorten tabaksvrije producten. De producten die geen tabak of nicotine bevatten, en de producten die wel nicotine maar geen tabak bevatten.


De producten die nicotine bevatten worden vaak nicotinezakjes of nicotine pouches genoemd. Afhankelijk van het soort product dat je zoekt kan dit goed zijn om te weten.


Nicotinevrij snus
Een snus zonder tabak en nicotine bevat geen nicotine of enig deel van de tabaksplant.


Dus als je op zoek bent naar een product dat geen tabak of nicotine bevat, kun je het beste op zoek gaan naar nicotinevrije producten in plaats van tabaksvrije producten.


In de meeste gevallen zijn het dezelfde producten, maar met een paar uitzonderingen zoals de nicotinezakjes die je bij ons op de site kunt vinden.


Nicotinezakjes bevatten nicotine maar geen tabak. Hou daar rekening mee als je op zoek bent naar een product dat geen van beide stoffen bevat.


Door het gebruik van de snus zonder tabak zal je dus in staat zijn om toch nog nicotine binnen te krijgen, zonder dat je hiervoor tabak nodig hebt.


Wil je daarentegen geen nicotine binnen krijgen maar zoek je iets om op te kauwen dan is de snus zonder tabak én nicotine echt iets voor jou.