Skicka till
Sweden
Sweden
Beställ Mån-Fre före 14CET: Skickar idag!!
Zweedse snus bestellen

Zweedse snus bestellen

Zweedse snus bestellen is niet altijd even gemakkelijk. Heb je het al een keer geprobeerd?


Je typt een aantal zoekwoorden in op Google en krijgt direct verschillende webshops aangeboden die beloven het binnen twee dagen te leveren.


Tenminste, als je in Zweden woont. Als je niet in Zweden woont word je door een groot aantal aanbieders afgewezen.


Zweedse webshops zijn namelijk aan verschillende wet- en regelgeving gebonden die jou, als inwoner van Europa, belemmeren snus te bestellen.


Ze mogen niet zomaar snus, oftewel tabak voor oraal gebruik, buiten de grenzen afzetten ook al wil jij nog zo graag Zweedse snus bestellen.


Waarom vraag je je af? Lees het hier.

Nyheter - Senast inkomna sorter av nikotinpåsar

Zweedse snus bestellen in Nederland

Ondanks dat snus niet echt een drug is, is het in nagenoeg heel Europa verboden gemaakt. Alleen in Zweden is het toegestaan om snus te produceren en te verhandelen.


Mocht je pech hebben en niet in Zweden wonen dan vraagt het best veel energie en moeite om aan dit tabaksproduct te komen.


Zo zul je na een korte zoektocht op het internet er jammer genoeg achter komen dat de meeste Zweedse webshops niet in Nederland leveren.


Met toewijding zocht je een kwartier lang naar een goede webshop met veel smaken en verschillende merken om tijdens het afrekenen teleurgesteld te raken.


Achteraf blijkt dat Zweedse snus bestellen niet zo gemakkelijk is.


Wil je in detail weten waarom de Europese Unie ons Nederlanders het zo moeilijk maakt dan raden we je aan om onze blog te lezen.


We leggen je precies uit waarom snus nou wel of niet legaal is in Nederland en uit welke wet- en regelgeving dat blijkt.

Snus kopen in Zweden?

De meesten onder ons zijn hun zoektocht begonnen toen ze het een keer van een vriend of kennis aangeboden kregen.


Hij of zij was een poosje in Zweden op vakantie en besloot een aantal van die potjes met zich mee te nemen. Je ervaring met dit product was redelijk positief.


En omdat je hiermee je dagelijkse hoeveelheid nicotine binnen kreeg hielp het je ook nog eens om te minderen met roken. Nu wil je snus kopen in Zweden maar ben je niet bereid om daar iedere keer voor naar Zweden af te reizen.


Wat nu? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Je kunt op onze webshop verschillende nicotine producten bestellen.


Weliswaar is het geen Zweedse snus omdat er geen tabak in zit maar zal het je wel helpen aan je dagelijkse dosis nicotine te komen.


In wezen is het snus zonder tabak, een product dat geen enkel deel van de tabaksplant bevat. Ze worden vaak ook wel nicotinezakjes of nicotine pouches genoemd.


Het is in principe precies wat de naam suggereert. Door dit product te gebruiken zal je dus in staat zijn om toch nog nicotine binnen krijgen zonder dat je hierbij tabak consumeert.


Waarom zou je Zweedse snus bestellen als je binnen één dag nicotinezakjes kunt krijgen. Het is in ieder geval makkelijker dan snus kopen in Zweden.


Lees hier waar je rekening mee moet houden wanneer je snus wil meenemen in het vliegtuig als je toch van plan bent om hiervoor naar Zweden af te reizen.


Als je wat meer wil weten over de effecten van snus op je gezondheid raden we je dit artikel aan: nadelen en gevolgen van snus gebruik.